Storm Stayed Storm Stayed Brewing Company
Tap Room + Distillery Fit Up

Project Details:

Project Scope
Tap Room + Distillery Fit Up
Services Provided
Full Architectural Services
Size
4,000 sq. ft.
Construction Value
Withheld
Location
London, Ontario

The design for this 4,000 square foot taproom and distillery in London, Ontario was inspired and driven by the simplistic nature of Scandinavian Architecture. The use of exposed concrete, white walls, black lighting and calculated wood accents was intended to create a bright/inviting space for patrons. The custom bar top is deeply rooted in the history of London, Ontario as wood from the former Kingsmills Department Store was harvested and refinished for installation in the tap room.

The taproom is designed with wall displays and a “beer to go” station which provides additional textural accents to the subdue tone of the space. Varied seating arrangements from large “family style” tables to wall-mounted tables for two have been used to create distinct seating zones which have the ability to alter the dining experience. This is further augmented by a merchandise display area designed with painted conduit allowing for flexibility of growth and future configuration(s).